Undervisning

  • Enetimer, eller små hold, hvis I er flere.
  • For begyndere, viderekomne og avancerede.
  • Enten online, i København centrum eller på din arbejdsplads.

Kursusmuligheder:

I. Et kort og intensivt kursus på ca. 10-15 timer, hvor du lærer de mest grundlæggende talemåder, hilsner og dagligdagsvendinger, så du kan klare dig på gaden, hotellet, restauranten, etc.
Hvis du skal på en kort ferie eller forretningsrejse til et portugisisktalende land.

II. Grundkursus på 40 timer, med særlig vægt på brasilianske talemåder, vendinger og sproglige specialiteter – tilsat eksempler på kulturforskelle.
Hvis du har familie eller venner i Brasilien.

III. Udvidet portugisisk på 100 timer med bl.a. email-skrivning, her lærer du også at klare dig sprogligt i en arbejdssituation: overfor medarbejdere, kolleger, etc. Udvidet med skriftlig portugisisk med skrivning af emails, sms og træning i telefonbesvarelse. Her indgår øvelser i arbejdsmæssige vendinger, talemåder og fagudtryk.
Desuden præsentation af specifikke kulturforskelle mellem Danmark og Brasilien på arbejdspladsen og i familien – og hvordan man tackler dem i praksis.

Jeg lægger stor vægt på, at du skal kunne sige noget så hurtigt som muligt, derfor er min undervisning praktisk betonet, og det skal gerne være sjovt at lære portugisisk. Jeg bruger derfor aviser, ugeblade, tegneserier og film for at give en så levende og spændende undervisning som muligt.